Onze Cabrio’s

Je Italiaanse vakantie doorbrengen in een prachtige Alfa Romeo Spider, een echte Italiaanse klassieker! Wij verhuren een aantal van deze prachtige Cabrio’s. Al onze Cabrio’s dragen een Nederlands kenteken, dat betekent dat ze jaarlijks in Nederland een APK controle krijgen en daarnaast in de werkplaats van Auto Roméo in Nootdorp worden onderhouden.

Wat kost het?

Per dag: € 135,- + borg

minimale verhuurperiode: 3 dagen

cabrio-seizoen: 15 maart t/m 31 oktober

 

Vraag nu aan

 

Waar staan de Cabrio’s

Alle Cabrio’s staan al in Italië, in het pittoreske dorpje Bossolasco, in Piëmonte, Noord-Italië. Bossolasco bevindt zich in streek De Langhe, gelegen in het zuidelijke deel van Piëmonte, tussen de rivier de Po en de Ligurische Apennijnen. Bossolasco ligt op op 800 meter hoogte in de groene heuvels van de Alta Langa in de buurt van Barolo, Dogliani, Alba en Turijn. De streek De Langhe staat bekend om zijn goede wijn, witte truffels (tartufo bianco), hazelnoten en de meest heerlijke Piëmontese specialiteiten. Start je Cabrio vakantie in De Langhe. Kijk hier naar een kort filmpje om een indruk te krijgen van dit prachtige gebied.

Onbezorgd Cabrio rijden

Bij ons huur je de Cabrio altijd kilometervrij. En dat biedt grote voordelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over afstanden bij het plannen van je reis. En als je niet wilt plannen maar per dag wilt bepalen waar de reis naartoe gaat, is kilometervrij helemaal ideaal. Cabrio Rent Italia wil je graag een zorgeloze Cabrio vakantie bieden. Bij pech of schade binnen een straal van 150km, repareren wij zelf de storing of zorgen wij voor een vervangende Cabrio. Ben je verder weg, dan bespreken we samen de andere opties. Al onze Cabrio’s zijn optimaal verzekerd, ook bij pechsituaties.

Voorwaarden

Wij hanteren een minimale leeftijd van 30 jaar. De huurder/bestuurder moet minimaal vijf jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.