Aangenaam! Wij zijn Roméo en Angeline

 

De dagelijkse praktijk

Wij zijn Roméo en Angeline. Romeo is eigenaar van Auto Roméo in Nootdorp, een autobedrijf gespecialiseerd in Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Volvo en Peugeot. Angeline, in het dagelijks leven werkzaam in de advocatuur houdt zich bezig met het administratieve gedeelte van Cabrio Rent Italia. Jarenlang hebben we met onze eigen klassieke Alfa Romeo Spider en Alfa Romeo Touring Spider rondgereden in Italië. Soms waren dit lange ritten en soms korte tripjes van een week. Hoe dan ook, het is voor ons dé ultieme manier om van de vakantie te genieten. Echter was de lange rit van Nederland naar Italië voor ons een struikelblok. Kilometers lang op de snelweg. Ook leerden wij dat het vrijwel onmogelijk is om een cabriolet te huren bij een gerenommeerd verhuurbedrijf. Wij houden van toeren en op de bonnefooi op pad te gaan. Meestal zit je echter gebonden aan een vaste route, een kilometerlimiet of een bepaald gebied. Teleurstelling.

Liefde voor toeren in Italië

Wij vonden onze thuisbasis in Dogliani, een dorp in gelegen in Piemonte, zeventig kilometer onder Turijn. Het is een prachtige omgeving in het gebied De Langhe. Een prachtig wijngebied met slingerende weggetjes en dorpjes, waaronder Barolo. Voor ons de ultieme plek als wijnliefhebbers. We vinden dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Ervaar de natuur, de omgeving, de smaak en geur van Italië. Waarom moet hier een kilometerlimiet aan vast zitten? En waarom moet je daarvoor eerst een lange reis op de snelweg vanuit Nederland afgelegd hebben? We zagen een heleboel tekortkomingen in andere verhuurbedrijven. Nadelen die invloed hebben op jouw vakantie. En toen dachten we: dat kunnen wij beter!

Cabrio Rent Italia

Vanuit bovenstaande gedachte startten wij Cabrio Rent Italia. Neem het vliegtuig naar Turijn of Milaan en reis heel eenvoudig met de bus of trein naar Bossolasco, de afgifteplaats van de Cabrio. Natuurlijk kunnen wij ook de Cabrio bezorgen en weer ophalen op een door jou gekozen plek, bijvoorbeeld een hotel of B&B, als met maar niet verder is dan 50 km van Bossolasco. Zo kan je ook voor een korte vakantie optimaal genieten, zonder lange heen- of terugreis. We hopen dat jij net zo’n ultiem gevoel van vrijheid ervaart als wij.