Aangenaam! Wij zijn Roméo en Angeline

 

De dagelijkse praktijk

Wij zijn Roméo, eigenaar van Auto Roméo in Nootdorp, een autobedrijf gespecialiseerd in Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Volvo en Peugeot en Angeline, in het dagelijks leven werkzaam in de advocatuur en ik houd mij bezig met het administratieve gedeelte van Cabrio Rent Italia. Jarenlang hebben we met onze eigen klassieke Alfa Romeo Spider en Alfa Romeo Touring Spider getoerd in Italië. Soms waren dit lange ritten en soms korte tripjes van een week. Hoe dan ook, het is voor ons de ultieme manier om van de vakantie te genieten. Echter was de lange rit van Nederland naar Italië voor ons een struikelblok. Ook leerden wij dat het vrijwel onmogelijk is om een cabriolet te huren bij een gerenommeerd bedrijf. Wij houden van toeren en op de bonnefooi de weg op gaan. Meestal zit je echter gebonden aan een vaste route, een kilometerlimiet of een bepaald gebied. Teleurstelling.

Liefde voor toeren in Italië

Wij vonden onze thuisbasis in Dogliani, een dorp in gelegen in Piemonte, zeventig kilometer onder Turijn. Het is een prachtige omgeving in het gebied De Langhe. Een wijngebied met slingerende weggetjes en dorpjes, waaronder Barolo. Voor ons de ultieme plek als wijnliefhebbers. We vinden dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Ervaar de natuur, de omgeving, de smaak en geur van Italië. Waarom moet hier een kilometerlimiet aan vast zitten? En waarom moet je daarvoor eerst een lange snelwegrit vanuit Nederland afgelegd hebben? We zagen een heleboel tekortkomingen in andere verhuurbedrijven. Nadelen die invloed hebben op jouw vakantie. En toen dachten we: dat kunnen wij beter!

Cabrio Rent Italia

Vanuit bovenstaande gedachte startten wij Cabrio Rent Italia. Neem het vliegtuig naar Turijn of Milaan en reis heel eenvoudig met het openbaar vervoer naar de afgifteplaats van de Cabrio. Zo kan je ook voor een korte vakantie optimaal genieten, zonder lange heen- of terugreis. Momenteel zijn we in het bezit van een aantal klassieke Alfa Romeo Spiders, welke we in de toekomst wellicht uitbreiden met andere merken. We hopen dat jij net zo’n ultiem gevoel van vrijheid ervaart als wij.

Enjoy!